“Οι συγκεντρώσεις στέλνουν μήνυμα νίκης για την ΕΝΟΤΗΤΑ”
Κοινωνία

“Οι συγκεντρώσεις στέλνουν μήνυμα νίκης για την ΕΝΟΤΗΤΑ”

Σε μεγάλες συγκεντρώσεις κατοίκων στο Πολύδροσο και στην περιοχή Βορρέ μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι Λευτέρης Μαγιάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στις συγκεντρώσεις αναπτύχθηκαν οι θέσεις του συνδυασμού για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες περιοχές, ιδιαίτερα για την περιοχή του Πολυδρόσου. Έμφαση δόθηκε στην αναμενόμενη ένταξη της περιοχής Κάτω Σωρός στο Σχέδιο Πόλης και τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς. Στην προαναφερόμενη περίπτωση ασκήθηκε έντονη κριτική στην απερχόμενη διοίκηση, διότι ενώ γνωρίζει τις πολύ δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχουν στην περιοχή αυτές οι ενέργειες, δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. Η θέση του συνδυασμού είναι ότι θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί η διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς στην κυκλοφορία να έχει προηγηθεί λεπτομερής κυκλοφοριακή μελέτη σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής.

Για την περιοχή Βορρέ οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τα σχέδια του συνδυασμού σχετικά με την αξιοποίηση του κτήματος Καρέλλα ως χώρου ήπιων αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων. Επίσης από τις κύριες ενέργειες του συνδυασμού θα είναι η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης των 21 στρεμμάτων που, με ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παραμένουν εκτός Σχεδίου Πόλης.

Μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων έγινε και στην περιοχή της οδού Νουάρου, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να οικοδομηθούν οι δεσμευμένοι αδόμητοι χώροι και ότι οι κάτοικοι δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν για την αποζημίωση του ιδιοκτήτη τους.

Τέλος, εξαιρετική επιτυχία είχε και η συγκέντρωση που έγινε στο θέατρο “Διθύραμβος”, όπου παρουσιάστηκαν τρία μονόπρακτα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου και έγινε η αναλυτική παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος του συνδυασμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet