«Οι Φίλοι Δάσους Συγγρού»: Ποια θέματα συζητήθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση
Κοινωνία

«Οι Φίλοι Δάσους Συγγρού»: Ποια θέματα συζητήθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 ο Σύλλογος «Φίλοι Δάσους Συγγρού» έκανε την ετήσια γενική του συνέλευση, στον Πύργο Συγγρού.

Η πρόεδρος Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου αναφέρθηκε «στα προβλήματα του δάσους, στις παθογένειές του, αλλά και στην αναστάτωση που προκάλεσε το πρόγραμμα ANTINERO με αποτέλεσμα να διχάσει τους πολιτικούς και τους πολίτες».

Χαρακτήρισε «την παραπληροφόρηση υπερβολική και τους βανδαλισμούς που υπέστη ο Πύργος Συγγρού ανεπίτρεπτους». Τέλος, κάλεσε «όσους αρκούνται μόνο στο να κατακρίνουν», να γίνουν εθελοντές και να δείξουν στην πράξη την αγάπη τους για το δάσος τη χλωρίδα και την πανίδα του και κατέληξε: «Το δάσος που αγαπάμε θα πρέπει πάντα να μας ενώνει».

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Στ. Τσιπουράκης, η αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, οι οποίοι στον χαιρετισμό τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το εθελοντικό έργο του Συλλόγου, καθώς και την 20ετή πορεία του στον χώρο που χαρακτηρίζεται από ευσυνείδητη και ανιδιοτελή προσφορά.

Έπειτα τον λόγο πήρε η γραμματέας Καλλιόπη Μητρογώγου όπου αναφέρθηκε στις σημαντικότερες δραστηριότητες του συλλόγου για το έτος 2022, οι οποίοι εκφράζονται μέσα από τέσσερις πυλώνες: την προστασία, την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ανάδειξη και μέσω αυτών «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» εκπληρώνουν τους περιβαλλοντικούς τους στόχους.

Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον διευθυντή του ΙΓΕ δρ. Γεώργιο Μπαλωτή, όπου με τη σειρά του αναφέρθηκε στη εποικοδομητική και χρόνια συνεργασία που διατηρεί το ΙΓΕ με τον σύλλογο.

Η κοπή της πίτας και η μικρή δεξίωση που ακολούθησε, έδωσε ζεστασιά και κέφι και έφερε τα μέλη και τους φίλους του δάσους ακόμα πιο κοντά, ενώ το μέλος Ολυμπία Τσιάτσιου ήταν η τυχερή που κέρδισε το φλουρί για φέτος, που ως δώρο είχε ένα καλάθι γεμάτο καλούδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet