Οι 50+ Μαρουσιώτες γίνονται… ψηφιακοί
Κοινωνία

Οι 50+ Μαρουσιώτες γίνονται… ψηφιακοί

Με το σύνθημα «Γίνε και εσύ ψηφιακός» ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Cosmote, στρατηγικό συνεργάτη της 50 + Ελλάς προσφέρει δωρεάν μαθήματα τάμπλετ και διαδικτύου σε άτομα 50 ετών και άνω.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος Αμαρουσίου και η ΚΕΔΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου) ευελπιστεί στην καταπολέμηση του τεχνολογικού χάσματος που επηρεάζει μεγαλύτερες ηλικίες δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος σε αυτή την καινοτόμα δράση του Δήμου ανέφερε:
«Η συμμετοχή ανθρώπων άνω των 50 ετών σε ένα πρόγραμμα που τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας και να τις αξιοποιήσουν στην καθημερινότητά τους αποδεικνύει ότι η ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία και η δίψα για μάθηση δεν έχουν ηλικία. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει προς τους δημότες του καινοτόμες δράσεις οι οποίες όχι μόνο τους βοηθούν στην καθημερινότητά τους, αλλά εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους αξιοποιώντας κάθε τεχνολογική δυνατότητα που παρέχει η σύγχρονη εποχή».

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες.

∆ηλώσεις συμμετοχής στην 50+ Ελλάς, στον αριθμό τηλεφώνου 211 7100203, από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:30 π.µ. έως τις 3:30 µ.µ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet