Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου σε τρομπέτα και πιάνο
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου σε τρομπέτα και πιάνο

Σε κλίμα ενθουσιασμού, χαράς και συγκίνησης για τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών στην τρομπέτα και στο πιάνο, για τους καθηγητές τους, καθώς και για τις οικογένειες τους που ήταν δίπλα στην προσπάθειά τους, πραγματοποιήθηκαν μετά από πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις οι απονομές των αντίστοιχων τίτλων.

Συγκεκριμένα,

Απονεμήθηκαν ομόφωνα με βαθμό «άριστα»:

  • το πτυχίο Πιάνου, στον Νικόλαο Βασιούλα από την τάξη της καθηγήτριας Έλενας Χριστοδούλου και
  • το δίπλωμα Πιάνου και το «Πρώτο βραβείο», στον Γεώργιο Σγούρδα από την τάξη της καθηγήτριας Χριστίνας Παντελή.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούσαν, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής, μαέστρος Μίλτος Λογιάδης, ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής, Αθανάσιος Αποστολόπουλος, η καθηγήτρια Πιάνου Αγαθή Λεϊμονή, ο συνθέτης και διευθυντής του «Βυζαντίου Ωδείου Μεγάρων», Σπυρίδων Μπερδέλης και η εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη.

Απονεμήθηκε, επίσης, ομόφωνα με βαθμό «άριστα» το πτυχίο Τρομπέτας, στον Θεοδόσιο-Άγγελο Σμυρνιό από την τάξη του καθηγητή Παντελή Πασχαλίδη, με κριτική επιτροπή τους εξαίρετους καθηγητές Παύλο Τριανταφυλλίδη και Ιωάννη Φωτάκη, τον συνθέτη και διευθυντή του «Βυζαντίου Ωδείου Μεγάρων» Σπυρίδωνα Μπερδελή και της εκπροσώπου του υπουργείου Πολιτισμού Μαργαρίτας Αλεξομανωλάκη.

Η πρόεδρος των Επιτροπών, Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, Φωτεινή Κοσκόρου, ανακοίνωσε στους παριστάμενους τη βαθμολογία των διαγωνιζομένων και ακολούθως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, απένειμαν τα πτυχία και το δίπλωμα στους σπουδαστές.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στους επιτυχόντες, υπογραμμίζοντας το σπουδαίο έργο πολιτισμού που έχει επιτευχθεί στο Δημοτικό Ωδείο, με τη σταθερή αρωγή του κ. Πατούλη και την επιτυχημένη συνεργασία με τη διευθύντρια του Ωδείου, κ. Κοσκόρου, τους καθηγητές και το προσωπικό του Ωδείου. «Στόχος μας –πρόσθεσε- τα επόμενα χρόνια να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα τον πήχη στα μουσικά δρώμενα του Ωδείου της πόλης μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Κατερίνα Ιωάννου, η μουσική σύμβουλος Ελένη Χοζού, καθηγητές του Ωδείου, γονείς και φίλοι των σπουδαστών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet