Ομαλά ξεκίνησε η λειτουργία των λυκείων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Ομαλά ξεκίνησε η λειτουργία των λυκείων στο Μαρούσι

Ομαλά ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Απριλίου η λειτουργία των λυκείων του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τις οδηγίες του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλη Παπαδόπουλο, για την όσο το δυνατό καλύτερη υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία πάντα και με κύρια ευθύνη των διευθυντών των σχολείων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτά περιλαμβάνεται η σχολαστική καθαριότητα και απολύμανση τόσο των τάξεων όσο και των κοινόχρηστων χώρων, η διάθεση αντισηπτικών, καθαριστικών, μασκών, μαντηλακίων αιθυλικής αλκοόλης και θερμομέτρων άμεσης ανίχνευσης θερμοκρασίας. Επίσης, υπάρχει η πρόβλεψη δύο καθαριστριών ανά σχολείο.

Υποστηρικτικά προς την εκπαιδευτική κοινότητα λειτουργεί και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που θα βρίσκεται τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου στον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στην πλατεία Ευτέρπης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικώς: «Ο Δήμος Αμαρουσίου μεριμνά καθημερινά προκειμένου να λειτουργούν τα σχολεία μας δίχως ελλείψεις και οι σχολικές επιτροπές μας είναι στο πλευρό του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet