Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων

Σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο «μουσικό ταξίδι στον χρόνο», προσκεκλημένος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η όμορφη βραδιά πλαισιώθηκε από τη χορωδία «Ηχοχρωμάτων» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών όπου με γνωστές συνθέσεις ελληνικών και ξένων δημιουργών, παραδοσιακές καντάδες και επίκαιρα χριστουγεννιάτικα τραγούδια έδωσε τη γιορτινή νότα των ημερών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον δραστήριο πρόεδρο του Συλλόγου, Κωνσταντίνο Κολόκα, και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόσκληση και τόνισε ότι, το έργο που επιτελούν και η σύσφιξη των πνευματικών δεσμών των απανταχού Ναυπλιέων είναι το κυρίαρχο στοιχείο της επιτυχίας.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι αυτή την ενότητα έχει ανάγκη σήμερα η ελληνική κοινωνία για να φύγει οριστικά από τα δεσμά της κρίσης και της ύφεσης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, τύχη και προκοπή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet