Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Νέας Λέσβου
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Νέας Λέσβου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε  Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λέσβου Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης αφού συνομίλησε με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φίλους του Συλλόγου αντάλλαξε ευχές για μια καλή χρονιά, «με υγεία, ανθρωπιά και αισιοδοξία», όπως είπε, και τόνισε ότι «η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε κάθε γειτονιά του Δήμου Αμαρουσίου με σεβασμό στον πολίτη».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στην πορεία του μεγάλου αποστραγγιστικού έργου ομβρίων της περιοχής το οποίο βρίσκεται, όπως σημείωσε, στην τελική φάση, καθώς επίσης και στην τελική διευθέτηση του Ρέματος Σαπφούς, ένα επίσης σημαντικό έργο το οποίο, όπως είπε, θα αναδείξει περισσότερο τις περιοχές της Νέας Λέσβου, των Αναβρύτων και όχι μόνο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Πατούλη για, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, την εξαίρετη συνεργασία που έχουν με τη διοίκηση, αλλά και για το συνεχές ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, επίσης, η αντιδήμαρχος Μαρία-Ειρήνη Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet