Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Στην κατάμεστη από εργαζόμενους αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ), το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Στον χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε τη διαχρονική στήριξη και τον σεβασμό της διοίκησης στους εργαζόμενους κατά τη 12ετή Δημαρχιακή θητεία του.

Αναφερόμενος, στους σημαντικότερους σταθμούς της κοινής προσπάθειας, μίλησε για την εξασφάλιση μόνιμης και σταθερής εργασίας σε δεκάδες εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τον Οργανισμό Εργασίας στις υπηρεσίες του Δήμου, μπαίνοντας οριστικό τέλος στο απαράδεκτο καθεστώς εργασιακής ομηρίας και ανασφάλειας.

Επίσης, ειδική αναφορά έκανε στη θετική στάση της διοίκησης και την υποστήριξή της στους εργαζόμενους που έχουν προσφύγει στα δικαστήρια, οι οποίοι εξακολουθούν και εργάζονται στον Δήμο, αλλά και στην ευκαιρία απασχόλησης που δόθηκε σε δεκάδες ανέργους συμπολίτες.

Παράλληλα, υπογράμμισε τη στήριξη στους εργαζόμενους που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους σχετικά με τα αναδρομικά στα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και στην καταβολή των σχετικών ποσών σε εργαζόμενους του Δήμου, στη βάση σχετικής δικαστικής απόφασης που έχει εκδοθεί πρωτόδικα, αλλά και στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ με την κατάθεση πρότασης για νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει μέσω του κρατικού προϋπολογισμού την καταβολή των αναδρομικών που κόπηκαν από τους εργαζόμενους στους Δήμους.

«Στο Μαρούσι διοίκηση και εργαζόμενοι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά σας από όποια θέση ευθύνης επιλέξουν οι πολίτες για εμάς στην Περιφέρεια Αττικής. Με ενότητα και συνεργασία μεταξύ των Δήμων και των εργαζομένων θα πάμε τις τοπικές κοινωνίες μας μπροστά» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Νίκος Καλλιμάνης, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και έδωσε τις θερμές ευχές του για υγεία και πρόοδο το 2019.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας την ευαισθησία του ως δήμαρχος, αλλά και ως γιατρός, καθώς, όπως ανέφερε, «σε δύσκολες στιγμές συναδέλφων ή μελών των οικογενειών τους η ανταπόκρισή του για βοήθεια ήταν άμεση, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό του και τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Αθανάσιος Βελής, Δημήτρης Σμυρνής, Κωνσταντίνος Βλάχος, Ελευθέριος Μαγιάκης, Αικατερίνη Ψάλτη, Μαίρη Διακολιού, Αθανάσιος Φωτόπουλος και υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet