Ο Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στην εθιμοτυπική εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων για το νέο έτος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία μελών της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

Καλωσορίζοντας τους εργαζόμενους, ο κ. Πατούλης δήλωσε την ικανοποίησή του που την εκδήλωση «τιμούν με την παρουσία τους άνθρωποι της πόλης, οι οποίοι εκθέτουν τον εαυτό τους στην προσπάθεια να προάγουν την πόλη, να προάγουν τα θέματα των εργαζομένων, να πάμε μπροστά την κοινωνία».

Ευχόμενος σε όλους τους υποψηφίους «Καλή Επιτυχία», έστειλε μήνυμα ενότητας στους εργαζόμενους, προσκαλώντας ως μία συμβολική κίνηση όλους τους αιρετούς και τους υποψηφίους κοντά του για τη κοπή της πίτας των εργαζομένων, σημειώνοντας: «Για τους εργαζόμενους μας το Μαρούσι είναι ενωμένο, δυνατό και θα παραμείνει δυνατό και στο μέλλον».

Ακολούθως, σε μία σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων της διοίκησής του στον Δήμο Αμαρουσίου από το 2007, στάθηκε ιδιαίτερα στα «δύο μεγαλύτερα επιτεύγματα», όπως τα χαρακτήρισε.

«Το πρώτο είναι ο εξορθολογισμός των οικονομικών, που πέραν από το γεγονός ότι καταφέραμε να ρυθμίσουμε τα χρέη μας, αλλά και να έχουμε αποθεματικό ζηλευτό, ένα καλό μαξιλάρι για το μέλλον, από οποιαδήποτε άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας, σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ο Δήμος μας δεν έχει κανένα οικονομικό κίνδυνο για τα επόμενα πολλά χρόνια. Έχουμε δημιουργήσει έναν Δήμο με απόλυτο οικονομικό εξορθολογισμό, που αυτό αφορά εσάς, στο γεγονός ότι είμαστε ένα σίγουρο καράβι για το μέλλον για τη εξασφάλιση των μισθών σας.

»Το δεύτερο, αφορά, στην περίεργη διαδικασία ενοικίασης των εργαζομένων, που όχι μόνο τελειώσαμε με τον Οργανισμό Εργασίας χωρίς να κλείσουν οι διακόπτες του Δήμου, αλλά μονιμοποιήσαμε τους εργαζόμενους μας, παρά την οικονομική αδυναμία, και σήμερα νιώθουμε υπερήφανοι, διότι, το μεγαλύτερο στελεχιακό δυναμικό μας στην Καθαριότητα, στους Παιδικούς Σταθμούς, στις Διοικητικές Υπηρεσίες, βρίσκεται από την πλευρά του αορίστου χρόνου» τόνισε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε:

«Όπου και αν βρεθώ θα μνημονεύω το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου για την αυταπάρνηση, τη διάθεση, την εργατικότητα και την ποιότητα των χαρακτήρων των εργαζομένων».

Τις ευχές του στους εργαζόμενους έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Δημήτριος Τρίμπος, αναγνωρίζοντας στον δήμαρχο Αμαρουσίου τις προσπάθειες του για τους εργαζόμενους, καθώς και το ανθρώπινο πρόσωπό του και με την ιδιότητα του γιατρού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Ευάγγελος Κάββαλος, ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη, Πέτρος Κόνιαρης, Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Αθανάσιος Βελής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Πέτρος Κούκουζας.

Επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ελευθέριος Μαγιάκης, Μαίρη Διακολιού, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεόδωρος Αμπατζόγλου και Γεώργιος Καραμέρος και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σαγρής. Επίσης, παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet