Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έκοψε την πίτα των εργαζομένων στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έκοψε την πίτα των εργαζομένων στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι εργαζόμενοι στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ υποδέχθηκαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για να ανταλλάξουν ευχές και να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Παρουσία μελών της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρόεδρου και μελών του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, ο δήμαρχος, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την αθρόα συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, μετά το θερμό καλωσόρισμα στον δήμαρχο και σε όλες και όλους τους παριστάμενους, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους εργαζόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Σμυρνής οι αΑντιδήμαρχοι Γ. ΝικολαράκοςΡ. ΧαλιώτηΕπ. ΚατσιγιάννηςΓ. Ιωαννίδης, οι αντιπρόεδροι του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κ. ΑντωνόπουλοςΚ. Ιωάννου, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κανάρη-Ντάλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Ν. Πέππας και η αντιπρόεδρος Κ. Βουρλάκη, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Ισότητας Ελ. Λέκκα – Καλαντζάκη, η εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φ. Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. ΒλάχοςΠ. Σαγρής και Σπ. Μπόγδανος. Επίσης παρέστησαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Έφ. ΜανιάτηΚλ. ΚαρκάνηΠην.ΜπρούταΑνδρ. ΤσουκαλάΣπ. Οικονόμου, Β. ΧριστακοπούλουΚ. Χάγερ, Αικ. Σκιντζού και Αφρ. Δρίβα. 

Η αναλυτική ανακοίνωση για τη βασιλόπιτα του ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet