Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στη δράση ενημέρωσης του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στη δράση ενημέρωσης του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»

Με τον πρόεδρο Γεώργιο Τσιράκη και τα μέλη και φίλους του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού (2 Απριλίου), στη δράση ενημέρωσης (πλατεία Ευτέρπης), που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρουν και τόνισε ότι «η στήριξη του Δήμου είναι δεδομένη και έμπρακτη τόσο στον συγκεκριμένο Σύλλογο, αλλά και σε αντίστοιχους φορείς που εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση για όσους συμπολίτες μας βρίσκονται στο φάσμα της νοητικής υστέρησης ή αναπτυξιακής διαταραχής».

Ειδικότερα, με αφορμή την Ημέρα Αυτισμού ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του κάλεσε όλους τους Μαρουσιώτες να σταθούν στο πλευρό του Συλλόγου «Αναγέννηση» και των οικογενειών που φροντίζουν άτομα με αυτισμό.

Στη δράση ενημέρωσης ακόμη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, και η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet