Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει σχολικά είδη σε μαθητές
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει σχολικά είδη σε μαθητές

Σχολικά είδη σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» που διοργάνωσαν στο Μαρούσι ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και η Εθνική Τράπεζα και προσέφεραν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για να τα διαθέσει στα ωφελούμενα νοικοκυριά του.

Στη διάρκεια της πρωτοβουλίας με τίτλο «Ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα», που διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά και φιλοξενήθηκε στην πλατεία ΗΣΑΠ του Δήμου Αμαρουσίου, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες σε σχολικά είδη χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση από μέρους των πολιτών.

Οι διοργανωτές παραχώρησαν σημαντικό μέρος από το συγκεντρωθέν υλικό για να διατεθεί στα παιδιά των οικογενειών της πόλης που στερούνται της δυνατότητας να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη για τη νέα τους σχολική χρονιά. Τα σχολικά «πακέτα» προς τους μαθητές θα διατεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα συνοδεύονται από ευχές για καλή νέα σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία της προσφοράς των σχολικών ειδών στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους διοργανωτές, ΣΚΑΪ και Εθνική Τράπεζα, για την ευγενική προσφορά τους και τους συνεχάρη για τη συνέχιση της προσπάθειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet