Ο Θ. Αμπατζόγλου εύχεται καλό μήνα στους δημότες Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ο Θ. Αμπατζόγλου εύχεται καλό μήνα στους δημότες Αμαρουσίου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εύχεται «καλό μήνα» στους δημότες μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί φέτος ο εορτασμός των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες,

Καλό μας μήνα!

Αυτά τα Χριστούγεννα ξέρουμε όλοι μας ότι θα είναι διαφορετικά…

Ότι μπορεί να μη βγούμε στους δρόμους, να μη συναντήσουμε τους αγαπημένους μας φίλους, να μην συναντηθούμε όπως παλιά χαλαρά στην πλατεία και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας…

Για αυτό όμως, ας οπλιστούμε όλες και όλοι μας με δύναμη ψυχής, ελπίδας και κουράγιο για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, έστω και νοερά αυτές τις γιορτές, για να βγούμε μέσα από αυτή την δοκιμασία, υγιείς και δυνατοί.

Ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα γιορτές αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για όλους εκείνους που είναι μόνοι τους ή περνάνε πιο δύσκολα.

Ο Δήμος μας θα είναι με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο κοντά σας, ώστε κανένας να μη νιώσει μόνος.

Οι γιορτές που έρχονται, ας γίνουν πιο όμορφες μέσα από τα συναισθήματα μας, αφού δεν θα μπορέσουμε να τις μοιραστούμε μεταξύ μας με την φυσική μας παρουσία. Κι ας γίνει ο ένας δώρο για τον άλλον μέσα στη φάτνη, αλλά και έξω από αυτήν! Κρατείστε την αισιοδοξία σας και το χαμόγελό σας! Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet