Ο Πάνος Βραχνός βρέθηκε κοντά στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ο Πάνος Βραχνός βρέθηκε κοντά στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου

Την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής  Ζεύς» επισκέφτηκε ο επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, Παναγιώτης Βραχνός, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βραχνός αντάλλαξε απόψεις με τους Κρήτες για τα μείζονα προβλήματα της Ένωσης, αλλά και της πόλης του Αμαρουσίου.

Ακολούθησε ξενάγηση του κ. Βραχνού από την εικοσαμελή ομάδα της Ένωσης, με τον ίδιο να δηλώνει εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος με τα εκθέματα και τους θησαυρούς που είναι συγκεντρωμένοι στον χώρο.

Μετά το πέρας της ξενάγησής του, ο επικεφαλής της παράταξης σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ο σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου αποδεικνύει τη δυναμική του παρουσία καθημερινά και με την περαιτέρω διεύρυνσή του με νέα μέλη. Ο άξονας του έργου που προσφέρει η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου έχει δυναμική αναμφισβήτητη και συνεισφέρει ουσιαστικά στην πολιτισμική ταυτότητα ολόκληρης της πόλης.

»Είναι δύσκολο στις μέρες μας να υπηρετεί κανείς αξίες διαχρονικές όπως η παράδοση, που αντικατοπτρίζει την ίδια μας την ταυτότητα ως λαός. Η προσφορά της Ένωσης των Κρητών Αμαρουσίου είναι ανυπολόγιστη. Για τον λόγο αυτό ο συνδυασμός μας Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή  θα στηρίζει και θα ενισχύει το έργο τους, που έχει ως στόχο την περαιτέρω  διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet