Πάνος Βραχνός: Στηρίζουμε το περιβαλλοντικό έργο του Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πάνος Βραχνός: Στηρίζουμε το περιβαλλοντικό έργο του Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου

Στην κοπή της πίτας για το νέο έτος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου Αττικής, που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στον χώρο εκδηλώσεων των γηπέδων ARENA S.C., παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός.

Ο κ. Βραχνός συνεχάρη τον πρόεδρο Ηλία Ζορμπαλά, καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις του συλλόγου σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και κοινωνικής προσφοράς. Όπως είπε ο κ. Βραχνός, η προστασία του περιβάλλοντος και οι δράσεις ευαισθητοποίησης των δημοτών σε θέματα ανακύκλωσης είναι βασικός άξονας του προγράμματος του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή που θα παρουσιάσει το προσεχές διάστημα, ενόψει των επικείμενων  δημοτικών εκλογών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΑ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Νίκος Πέππας, η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και υποψήφια με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Αικατερίνη Ιωάννου, η δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Βραχνού, Ελένη Λέκκα, καθώς, επίσης, και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Αν. Μπραΐμης, Γιούλα Μπάρλα και Στ. Παπαχαρίτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet