Παλαίμαχοι ΑΕΚ και “Δημοσθένης” αναμετρήθηκαν επί… κοινωνικού γηπέδου
Κοινωνία

Παλαίμαχοι ΑΕΚ και “Δημοσθένης” αναμετρήθηκαν επί… κοινωνικού γηπέδου

Φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου έδωσε η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ  με την ομάδα «Δημοσθένης» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με σκοπό την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο  αγώνας διεξήχθη παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων των διοργανωτών και φιλάθλων, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στο Arena Soccer Club και η ομάδα των παλαιμάχων επικράτησε με σκορ 3-2 της ομάδας του «Δημοσθένη».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Δ.Σ. των ομάδων, τους αθλητές, τους φιλάθλους και τους χορηγούς για την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους στις ευπαθείς ομάδες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου. Ευχαρίστησε επίσης τους στενούς συνεργάτες του και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, με τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα και ειδών ένδυσης.

Για την κοινωνική προσφορά του, καθώς και για την προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό  ο κ. Γ. Πατούλης τιμήθηκε από τους παλαιμάχους της ΑΕΚ και από το Δ.Σ. της ομάδας του «Δημοσθένη».

Ο κ. Χρήστος Αρδίζογλου, παλιά δόξα της ΑΕΚ, παρέλαβε ως εκπρόσωπος των νικητών το κύπελλο που απένειμε στην ομάδα η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.

Εκ μέρους της ομάδας του «Δημοσθένη», ο κ. Αν. Κωστακόπουλος παρέλαβε το κύπελλο από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρλαύτη.

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν επίσης στους διαιτητές της ΕΠΣΑ που προσέφεραν αφιλοκερδώς τη διαιτησία.

Την ευγενική χορηγία στις φιάλες νερού είχε η εταιρεία Mythical Brands.

Παρών στον Φιλανθρωπικό αγώνα ήταν  επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet