Πανδαιμόνιο μουσικής και χρώματος στο 5ο Colour Day Festival στο Μαρούσι
Κοινωνία

Πανδαιμόνιο μουσικής και χρώματος στο 5ο Colour Day Festival στο Μαρούσι

Σημείο συνάντησης για χιλιάδες νέους έγινε και φέτος το Μαρούσι καθώς έδωσαν το «παρών» στο πιο πολύχρωμο Φεστιβάλ, το Colour Day Festival, που για 5η συνεχή χρονιά φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Χαιρετίζοντας τη μοναδική αυτή πολύχρωμη εμπειρία, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μετέφερε μήνυμα στους παρευρισκομένους διά της εκπροσώπου του για θέματα νεολαίας, Χριστίνας Γαλανοπούλου.

Συγκεκριμένα απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:
«Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Μαρούσι γεμίζει με χρώμα, μουσική και νιάτα. Η υπόσχεσή μας είναι κάθε χρόνο να δίνουμε το ραντεβού μας εδώ σε αυτόν τον ίδιο χώρο, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του χρώματος και του ρυθμού. Ο παλμός της Αττικής και της νεολαίας συνεχίζει και θα συνεχίσει να χτυπά δυνατά στο Μαρούσι».

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, παρουσιαστής και παριστάμενοι στο άκουσμα του μηνύματος, ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου και νέο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για τη στήριξή του στο φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια.

Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες ανέβηκαν σε μια μεγαλειώδη σκηνή με μια τεράστια κινούμενη ρόδα luna park, και παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών. Περισσότεροι από 40 performers, τραγουδιστές, bands και djs, από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet