Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου

Μέσα σε κλίμα αναστάσιμης χαράς, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου & Ωρωπού, κ.κ. Κυρίλλου, και παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά Αμαρουσίου.

Πλήθος πιστών γέμισε το προαύλιο του Ιερού Ναού με τον δήμαρχο Αμαρουσίου να ανταλλάσει ευχές με τους πολίτες.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο για τη χοροστασία στη φετινή πανήγυρη του Ιερού Ναού, καθώς και όλους όσοι ενεργά συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αμέσως μετά τις λατρευτικές εκδηλώσεις δήλωσε ότι:

«Ο Χριστός εμφανίστηκε δύο φορές και τη φορά που εμφανίστηκε στον Απόστολο Θωμά δεν έγινε για να δείξει την απιστία του, αλλά την αδυναμία που κάποιοι άνθρωποι έχουν, γιατί η πράξη του Αποστόλου Θωμά δεν ήταν απιστία, αλλά ανθρώπινη αδυναμία».

«Μετά από ένα σταυρό υπάρχει η χαρά της Αναστάσεως, υπάρχει η αιωνιότητα, υπάρχει η αθανασία», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού του Αγίου Θωμά παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλάυτης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet