Παντού… μέσα ο δήμαρχος
O δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον δικηγόρο Ευ. Τσίγκα και το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γ. Νικολαράκο.
Κοινωνία

Παντού… μέσα ο δήμαρχος

Σε εκδήλωση νέων της πόλης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Αποκριάς, σε γνωστό νυχτερινό στέκι του Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο κ. Γ. Πατούλης, συνομίλησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους ενημέρωσε για την πορεία των έργων της βιοκλιματικής ανάπλασης του εμπορικού κέντρου.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο Δήμος στους νέους ανθρώπους και στη δυναμική της δραστηριοποίησης και προσφοράς τους στην κοινωνία, προτρέποντάς τους να είναι κοινωνικά ενεργοί πολίτες. Επίσης, έκανε αναφορά και στην πρόθεση που πρόσφατα του εκδηλώθηκε από ομάδα νέων της πόλης για να συστήσουν την «Επιτροπή Νέων Αμαρουσίου» ώστε με τη στήριξη και του Δήμου να κινητοποιήσουν τους νέους σε θέματα που τους αφορούν.

Αναφερόμενος στο έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου της πόλης που βρίσκεται σε τελικό στάδιο, ο κ. Γ. Πατούλης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την πορεία των εργασιών, με την επισήμανση ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για την πόλη που θα αλλάξει ριζικά την όψη του κέντρου, και με τη δική τους συμμετοχή και μέριμνα θα μπορούν να το χαίρονται για πολλά χρόνια.

Κοντά στον δήμαρχο βρέθηκε και ο δικηγόρος Ευθύμης Τσίγκας, ο οποίος σε συνεργασία με τον Δήμο, κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου, προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες νομικής καθοδήγησης σε πρώτο βαθμό μέσω της νεοσύστατης υπηρεσίας Νομικής Υποστήριξης προς ευπαθείς κοινωνικά συμπολίτες μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet