Παρελάσεις και τραγούδια στην αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή της Ελληνοαγγλικής Αγωγής
Κοινωνία

Παρελάσεις και τραγούδια στην αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή της Ελληνοαγγλικής Αγωγής

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022 έλαβε χώρα η αποχαιρετιστήρια σχολική γιορτή μαθητών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού,της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, που εδρεύει στο Μαρούσι, για το ακαδημαϊκό έτος (2021-22).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένας Χαλιώτη, η οποία εκπροσώπησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, εκπροσώπων όμορων Δήμων και του γενικού διευθυντή του Σχολείου Χριστόδουλου Κακαδιάρη, εκπαιδευτικών, γονέων και συγγενικών προσώπων των παιδιών.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, σε έναν σύντομο χαιρετισμό της η κ. Χαλιώτη μετέφερε το συγχαρητήριο μήνυμα του Θ. Αμπατζόγλου προς τα παιδιά για τους κόπους και τις επιδόσεις τους, καθώς και τις ευχαριστίες στη Διεύθυνση του σχολείου που πάντα στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Δήμου και συμμετέχει με θέρμη στις δραστηριότητες όπως αυτή του Μαθητικού Διαγωνισμού Κεραμεικής.

Με τη σειρά του ο κ. Κακαδιάρης, μεταξύ άλλων, τόνισε «την αμέριστη συμπαράστασή του σχολείου στον Δήμο Αμαρουσίου και την άψογη συνεργασία που υπάρχει σε θέματα εκπαιδευτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης».

Η γιορτή περιελάμβανε επιδείξεις της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής του αθλητικού συλλόγου του σχολείου, παρελάσεις και τραγούδια από τους μαθητές όλων των τάξεων. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μικρών μαθητών, που διακρίθηκαν σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς, με απονομή στεφάνων ελιάς, από την αντιδήμαρχο Αμαρουσίου και τον πρόεδρο ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet