Πασχαλινό bazaar με δημιουργίες παιδιών του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ
Κοινωνία

Πασχαλινό bazaar με δημιουργίες παιδιών του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

Πασχαλινά είδη όπως λαμπάδες, κεριά και διάφορες άλλες χειροποίητες δημιουργίες, που κατασκεύασαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) του Δήμου Αμαρουσίου με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους, διέθεσαν και φέτος στο πασχαλινό φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου.

Κοντά στους διοργανωτές του bazaar, εκπροσωπώντας και τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, βρέθηκε η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη.

Η κ. Λέκκα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, θαύμασε τις δημιουργίες των παιδιών, τα συνεχάρη για τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία τους, και εκ μέρους της δημοτικής αρχής ευχήθηκε σε όλους, παιδιά και προσωπικό του Κέντρου, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Το bazaar κέρδισε τα βλέμματα των περαστικών, πολλοί από τους οποίους επέλεξαν να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα κάποιο από τα χειροποίητα πασχαλινά αντικείμενα των παιδιών ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet