Περίεργη σιγή για (και από) τους εργαζόμενους στο Μαρούσι
Κοινωνία

Περίεργη σιγή για (και από) τους εργαζόμενους στο Μαρούσι

Τουλάχιστον περίεργο είναι το γεγονός ότι, ενώ στους περισσότερους Δήμους του Βόρειου Τομέα τα Δημοτικά Συμβούλια έχουν συνεδριάσει και λάβει αποφάσεις σχετικά με τον νόμο περί αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και κυρίως της εγκυκλίου που επεκτείνει το μέτρο και στους εργαζόμενους των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) στο Μαρούσι επικρατεί… σιγή.

Ούτε στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 10 Ιουνίου συζητήθηκε το θέμα, ούτε καμία δημοτική παράταξη έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση (μοναδική ως σήμερα εξαίρεση η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, η οποία μάλιστα καταγγέλλει το γεγονός ότι ενώ έθιξε το θέμα στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος δεν βρήκε… ευήκοα ώτα). Μάλιστα, η “έκπληξη” γίνεται μεγαλύτερη καθώς το γραφείο Τύπου του Δήμου απέστειλε δελτίο Τύπου για συνάντηση του δημάρχου με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων, όπου συζητήθηκαν διάφορα εργασιακά θέματα, πλην του… επίμαχου.

Άραγε, οι εργαζόμενοι στον Δήμο Αμαρουσίου δεν αισθάνονται ότι απειλούνται από το μέτρο που έχει κινητοποιήσει Σωματεία και διοικήσεις στους όμορους Δήμους της περιοχής; Θα έχει ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε τις θέσεις τόσο των ιδίων, όσο και των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet