Πλήθος καταναλωτών στην 27η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων
Κοινωνία

Πλήθος καταναλωτών στην 27η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων

Μία ακόμη επιτυχημένη δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου με τη συμμετοχή περισσότερων των 50 παραγωγών, υποστηρίζοντας στην πράξη τα νοικοκυριά και τους ευάλωτους πολίτες του Δήμου που πλήττονται από την κρίση.

Η δράση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, το 2012, αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους καταναλωτές και, όπως ενημερώνει ο Δήμος, μέχρι σήμερα μέσω αυτής έχουν διατεθεί εκατοντάδες προϊόντα αρίστης ποιότητας εγχώριας παραγωγής, με την καλύτερη δυνατή τιμή.

Η 27η δράση πραγματοποιήθηκε, όπως και όλες οι προηγούμενες, με υποδειγματική οργάνωση και τάξη στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Χιλιάδες καταναλωτές έκαναν τις αγορές τους σε σαρακοστιανά και αρτύσιμα προϊόντα, ανάμεσα σε 150 διαφορετικά είδη, εκφράζοντας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ικανοποίησή τους τόσο ως προς την ποικιλία, όσο και ως προς την ποιότητα και τις τιμές των ειδών προς πώληση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και μέλη της διοίκησης στην 27η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων

Για την πραγματοποίηση των δράσεων αυτών οι πολίτες ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου, ο οποίος συνομίλησε τους κατά την επίσκεψή του στον χώρο διεξαγωγής της δράσης. Ο κ. Γ. Πατούλης ευχαρίστησε για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης τον υπεύθυνο της δράσης, Παντελή Τσιτσιμπάση, καθώς, επίσης, τους εθελοντές και το προσωπικό των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου για τη σημαντική συμβολή τους, αλλά και τους παραγωγούς για διάθεση μέρους των προϊόντων τους στην εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας και τους κάλεσε με τον ίδιο ζήλο να στηρίξουν και την εκδήλωση για τον εορτασμό του Πάσχα.

Στην 27η δράση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Η επόμενη δράση είναι εορταστική και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet