Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλ. Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλ. Αμαρουσίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη, όπως ανέφερε, συνεργασία με τη δημοτική Αρχή, για την κατάθεση προτάσεων που αφορούν στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης, καθώς και για το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου για την υποστήριξη των συμπολιτών που έχουν ανάγκη μέσω των δομών πρόνοιας του Δήμου.  Ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» υπογράμμισε την ανάγκη σε αυτή τη δύσκολή εποχή που διανύουμε να είμαστε αλληλέγγυοι προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται από την κρίση.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Τσουκλείδου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την παρουσία του στην εκδήλωση και τόνισε ότι «θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη νέα Ελλάδα που μας παρέδωσαν οι πρόγονοι μας ως “κόρην οφθαλμού”, ώστε να την παραδώσουμε στα εγγόνια μας και τη νέα γενιά», ενώ ευχήθηκε ειρήνη, αδελφοσύνη και συνεργασία μεταξύ των λαών όλης της γης.

Με τη ευκαιρία της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Η κρίση στη ζωή μας και η ευκαιρία για αναγέννηση» από την ψυχολόγο Κατερίνα Νταλαγιώργου, ενώ το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, διάνθισε μουσικά την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Τυχερή αναδείχθηκε η κα Μαρία Πασσιά, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, η οποία μαζί με το φλουρί κέρδισε και έναν όμορφο πίνακα που τιτλοφορείται «Το κοριτσάκι με το περιστέρι» και τον οποίο φιλοτέχνησε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Άρτεμις Μέγα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet