Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της αποκριάς στο Μαρούσι για το διήμερο της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου και Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2023,  συνδυάζοντας διασκέδαση και παράδοση μαζί.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) και υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις Νίκος Πέππας.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου οι πεζόδρομοι και οι πλατείες του εμπορικού κέντρου της πόλης γέμισαν από χαρά και διασκέδαση, αφού για άλλη μια φορά οι μουσικοί της μπάντας κρουστών «Quilombo Centro Cultural», με τα τύμπανά τους, ξεσήκωσαν με αποκριάτικους ήχους όλους όσοι παραβρέθηκαν στην καρδιά του Αμαρουσίου.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ), ανιματέρ, Dj, που έπαιζε ζωντανά μουσική, και ο Felipe με ένα εντυπωσιακό Bubble Shows, ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας την απαραίτητη ατμόσφαιρα.

Έκπληξη αποτέλεσε για άλλη μία φορά το αποκριάτικο πράσινο τρενάκι, που απλόχερα «πετούσε» κομφετί στο πλήθος, ενώ διατήρησε την καθιερωμένη διαδρομή στο κέντρο της πόλης.

Το «παρών» στην αποκριάτικη γιορτή έδωσαν στελέχη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet