Πλήθος πολιτών στην ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του παχέος εντέρου
Κοινωνία

Πλήθος πολιτών στην ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του παχέος εντέρου

Στην κατάμεστη από πολίτες κάθε ηλικίας αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με το παχύ έντερο, που διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός – Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός – Κοινωνικός Όμιλος Αμαρουσίου «Η ΠΝΟΗ», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, καλωσόρισε τους παριστάμενους και συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Κουτρουμπή και τα μέλη του Δ.Σ., για την ενημερωτική εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι ο δήμαρχος και ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσουν να είναι στην «πρώτη γραμμή» και με άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ιατρικού περιεχομένου, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης της υγείας.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ιατρός γαστρεντερολόγος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης ανέπτυξε το θέμα της ημερίδας για την πρόληψη και την υγεία του παχέος εντέρου, ενώ αναφερόμενος στα κακοήθη νοσήματα, έκανε ειδική αναφορά στον καρκίνο που παχέος εντέρου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σύγχρονες θεραπείες αντιμετώπισης των νοσημάτων αυτών.

Από την πλευρά του ο παιδίατρος Κώστας Νταλούκας μίλησε για την πρόληψη σε σχέση με την παιδική ηλικία.

Μετά τις τοποθετήσεις ακολούθησε διαλογική συζήτηση των ομιλητών με τους παριστάμενους, κατά την οποία απαντήθηκε πλήθος ερωτημάτων.

Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet