Προσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου ενόψει Χριστουγέννων
Κοινωνία

Προσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου ενόψει Χριστουγέννων

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου με σκοπό να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συγκέντρωσε και φέτος ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παρέδωσε συμβολικά στον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου η πρόεδρος του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρου Κόνιαρη.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου εξήρε το έργο του Συλλόγου, και ιδιαίτερα της προέδρου, για την ευαισθησία και την προσφορά αγάπης στο κοινωνικό σύνολο.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που τις Άγιες αυτές Ημέρες δεν λησμονείτε και νοιάζεστε τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Μέσα από  πράξεις, όπως η συγκεκριμένη, οι έννοιες της ανθρωπιάς και της κοινωνικής αλληλεγγύης βρίσκουν πραγματικό νόημα. Με τη σημαντική συμβολή σας στηρίζετε το κοινωνικό μας έργο και την κοινωνική συνοχή στην πόλη μας» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.                         

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, υποδεχόμενη τον κ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε τη σταθερή βούληση των μελών του Συλλόγου να βρίσκονται κοντά στους ευπαθείς συμπολίτες της πόλης, καθώς και να στηρίζουν το κοινωνικό έργο της διοίκησης, ώστε κανείς να μην νιώθει μόνος και αβοήθητος και ειδικά τις εορταστικές περιόδους.      

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet