Προσφορά για τα παιδιά με αναπηρία από τους Lions
Κοινωνία

Προσφορά για τα παιδιά με αναπηρία από τους Lions

Σε μία σημαντική προσφορά για την ενίσχυση των μέσων δημιουργικής απασχόλησης των ατόμων που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για Άτομα με Αναπηρία του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ), προχώρησε η Λέσχη Lions Αμαρουσίου σε μία προσπάθεια να στηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος των παιδιών του Κέντρου.

Το εκπαιδευτικό υλικό που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών με αυτισμό και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των 25 φιλοξενούμενων ατόμων στο Κέντρο παρέδωσε στο προσωπικό του Κέντρου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης.

Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν η πρόεδρος της Λέσχης Lions Αμαρουσίου Μαίρη Ταξιάρχου, η ταμίας Κατερίνα Καπηνιάρη, τα μέλη Θεοφανώ Παπαδημητρίου και Βίκυ Βούρβουλη, η ιδρύτρια της Λέσχης Βούλα Σαραντάρη και ο πρόεδρος της Ζώνης 2 της Λέσχης Κωνσταντίνος Λυμπέρης.

Με την ευκαιρία της χορηγίας τους, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε, σύμφωνα με ανακοίνωση, την πρόθεση για μία πιο συστηματική συνεργασία με τον Δήμο που θα μπορούσε να λάβει ακόμα και τη μορφή λειτουργίας από μέρους της Λέσχης μίας υποστηρικτικής δομής με αποστολή τη φροντίδα παιδιών με αναπηρία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet