Προσφορά τροφίμων από τον Σύλλογο Ψαλιδίου
Κοινωνία

Προσφορά τροφίμων από τον Σύλλογο Ψαλιδίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και την αλληλεγγύη του προς τους άπορους του Δήμου Αμαρουσίου.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρό του Δημήτρη Θεοχάρη, τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Σολδάτο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Νικόλαο Πασαβέλη και Βασίλειο Ξανθάκο, σε συνεργασία με τη δημοτική Αρχή, διέθεσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Σύλλογο Ψαλιδίου για την αμέριστη στήριξη και την προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και δήλωσε ότι, «για πολλοστή φορά ο Σύλλογος Ψαλιδίου στέκεται στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας με μεγαλείο ψυχής προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης. Σας ευχαριστούμε για το περίσσευμα ψυχής που επιδεικνύεται και την προσφορά αγάπης για τους συνανθρώπους μας».

Κατά την παράδοση των τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παραβρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Κάββαλος και Ειρήνη–Μαρία Χαλιώτη.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet