Προσφορά τροφίμων από το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Προσφορά τροφίμων από το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την περίοδο 2018 – 2019, υλοποίησε δράση προσφοράς που αφορούσε τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου. Έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Δήμου, τα μέλη του Συστήματος και τις οικογένειές τους οι αεροπρόσκοποι κατάφεραν να συλλέξουν πέντε κούτες τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η παράδοσή τους έγινε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από τα παιδιά του Συστήματος συνοδευόμενα από τους βαθμοφόρους και τους γονείς τους.

Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου επισημαίνει σχετικά με την προσφορά αυτή:

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς μας είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε αναλυτικά από τον υπεύθυνο κ. Μάνο Τσουκλίδη για το έργο της «Γωνιάς» και να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της. Ο κ. Τσουκλίδης μας ευχαρίστησε για την προσφορά και τόνισε τη σημαντικότητα της πράξης μας, αφού το Κοινωνικό Παντοπωλείο βοηθά καθημερινά άπορους και άνεργους συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις στοιχειώδες ανάγκες τους.

Πάντα πιστοί στις αρχές του Ελληνικού Προσκοπισμού, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου συνεχίζουμε να επιτελούμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κοινωνία της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet