Προσφορά φαρμάκων για ογκολογικούς ασθενείς
Κοινωνία

Προσφορά φαρμάκων για ογκολογικούς ασθενείς

Σημαντική ποσότητα φαρμάκων για ογκολογικούς ασθενείς παρέδωσε στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εθελόντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Τα φάρμακα συγκέντρωσε από πολίτες και επαγγελματίες του Αμαρουσίου που θέλησαν να συμβάλουν στην προσπάθεια του Δήμου ώστε να σωθούν πάσχοντες συνάνθρωποι που στερούνται της φαρμακευτικής τους αγωγής.

Την ποσότητα των φαρμάκων, προσφορά των οικογενειών ανθρώπων που χάθηκαν από την επάρατη νόσο, αλλά και της φαρμακοποιού Χριστίνας Μοιράγια, προσέφερε στον δήμαρχο η εθελόντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρία Καρπέτα.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των ογκολογικών σκευασμάτων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέσα από το Κοινωνικό μας Φαρμακείο για την ανακούφιση των ογκολογικών ασθενών που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη φαρμακευτική τους αγωγή. Χάρη στην ευαισθησία και στην ανθρωπιά συμπολιτών μας μπορούμε να στεκόμαστε στο πλευρό κάθε ανασφάλιστου ογκολογικού ασθενή στην πόλη μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να πράττουμε και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet