Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Μαρούσι

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος προσκαλούν τους Μαρουσιώτες και επισκέπτες της πόλης στις καλοκαιρινές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου.

Σε σχετικό μήνυμά του ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει: «Η δηµοτική αρχή µας θέτει τον πολιτισµό ψηλά στην ατζέντα των πολιτικών της. Θεωρούµε πως οι πολιτιστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις αναβαθµίζουν την καθηµερινότητα των δηµοτών µας, αναπτύσσουν µία υγιή κοινωνικότητα και προάγουν την εξωστρέφεια. Η παραγωγή και φιλοξενία ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών πολιτισµού αποτέλεσε από την πρώτη στιγµή της διοίκησής µας προτεραιότητα. […] Σας περιµένουµε, συµπολίτες µας όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, τόσο στη Βορέειο Βιβιλιοθήκη, όσο και στις πλατείες της πόλης µας, να ψυχαγωγηθούµε και να χαρούµε τις Μαρουσιώτικες καλοκαιρινές βραδιές, µέσα από ένα ευρύ φάσµα ποιοτικών επιλογών».

Από τη δική του πλευρά ο κ. Γ. Νικολαράκος τονίζει: «Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, θερινός κινηµατογράφος και παραστάσεις καραγκιόζη είναι µερικές από τις εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι. Ο πολιτισµός είναι τροφή της ψυχής και της σκέψης, είναι κοινωνικότητα και αλληλεπίδραση µε τους άλλους ανθρώπους, είναι ευαισθητοποίηση και εξέλιξη της κοινωνίας µας. Σας περιµένουµε όλους µε µεγάλη χαρά να συµµετέχετε στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήµου Αµαρουσίου».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet