Πόσοι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου έχουν εμβολιασθεί κατά της Covid-19;
Κοινωνία

Πόσοι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου έχουν εμβολιασθεί κατά της Covid-19;

Ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα, αυτό του ποσοστού των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου που έχουν εμβολιαστεί, ανακίνησε η παρέμβαση του αντιδημάρχου Στέφανου Τσιπουράκη (γιατρός στο επάγγελμα) κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Ειδικότερα, ο κ. Τσιπουράκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μόλις κάτι λιγότερο από το 1/3 των εργαζομένων του Δήμου έχουν προχωρήσει σε εμβολιασμό, λέγοντας ταυτόχρονα ότι πρέπει να υπάρξει κάποια μέριμνα ώστε να αλλάξει αυτό το απογοητευτικό ποσοστό.

Η παραπάνω επισήμανση, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αίσθηση, ενώ δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν περισσότερες διευρινίσεις επ’ αυτού, τις οποίες ανέλαβε να δώσει ο δήμαρχος. Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανέφερε ότι το ποσοστό που αναφέρθηκε από τον αντιδήμαρχο αφορά όσους υπαλλήλους δήλωσαν ηλεκτρονικώς τον εμβολιασμό τους, οι οποίοι είναι λιγότεροι από αυτούς που έχουν πραγματικά εμβολιαστεί. Παρ’ όλα αυτά, πρόσθεσε ότι θα κληθούν οι εργαζόμενοι που έχουν εμβολιαστεί να το δηλώσουν ηλεκτρονικώς το επόμενο διάστημα, ώστε να υπάρχει μια συνολική εικόνα για τις υπηρεσίες του Δήμου.

Σίγουρα, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να γνωστοποιηθεί ο αριθμός των εμβολιασμένων υπαλλήλων του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς πρόκειται για έναν Δήμο που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργός στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, έχοντας -μεταξύ άλλων- πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα ουκ ολίγους ελέγχους rapid tests, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet