Π. Κούκουζας: Να ασκηθεί πίεση προς την ιδιοκτήτρια του «Οίκου Τυφλών»
Κοινωνία

Π. Κούκουζας: Να ασκηθεί πίεση προς την ιδιοκτήτρια του «Οίκου Τυφλών»

Να ασκηθεί πίεση προς την ιδιοκτήτρια του «Οίκου Τυφλών» στο Μαρούσι προκειμένου να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός του ακινήτου ζητεί ο δημοτικός σύμβουλος της με΄΄ιζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Πέτρος Κούκουζας.

Σε ανακοίνωσή του ο σύμβουλος σημειώνει:

Τι συμβαίνει με τον πλειστηριασμό του «Οίκου Τυφλών»

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία: Πλειστηριάζεται ο «Οίκος Τυφλών». Και οι συμπολίτες μας τι θα γίνουν;

Το θέμα άκρως ευαίσθητο και επείγον. Αύριο Τετάρτη 18.07.2018 θα πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός της «οικίας τυφλών» στο Μαρούσι.

Είναι απαραίτητη η δραστηριοποίηση όλων μας ώστε να αποτραπεί.

Όμως τι πραγματικά συμβαίνει; Πώς μπορούμε να παρέμβουμε αποτελεσματικά;

Ο πλειστηριασμός αφορά το οικόπεδο με το κτίσμα του Συλλόγου Φίλων των Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδου» το οποίο εμφανίζεται στην κοινή γνώμη ως «ίδρυμα Τυφλών Λασκαρίδου».

Το χρέος, για το οποίο γίνεται ο πλειστηριασμός, είναι της τάξης των 26.000 ευρώ προς δύο (2) εργαζόμενους του Ιδρύματος.

Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης 18.07.2018 θα καταστεί άγονος αφού δεν κατατέθηκε καμία προσφορά έως την περασμένη Παρασκευή που ήταν η προθεσμία υποβολής.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα επαναληφθεί ο πλειστηριασμός στο μέλλον και μάλιστα με μικρότερο αντίτιμο.

Και για το τέλος μια σημαντική λεπτομέρεια: η ιδιοκτήτρια του Συλλόγου διαθέτει πάνω από 20 ακίνητα, και συνεπώς διαθέτει αρκετή προσωπική περιουσία για να αποπληρώσει το χρέος της προς τους εργαζόμενους, οι οποίοι κατά την προσωπική μου άποψη δικαίως διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Η πίεση λοιπόν που οφείλουμε να ασκήσουμε όλοι, πολίτες, Δήμος, πολιτεία, είναι προς την ιδιοκτήτρια του Συλλόγου να αποπληρώσει το χρέος που έχει δημιουργήσει προς τους εργαζόμενους και να επιδιώξουμε την επαναλειτουργία του κτηρίου με τη φιλοξενία των τυφλών συμπολιτών μας.  

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet