Ενωμένο Μαρούσι: Τι μέλλει γενέσθαι με το παρανόμως κατειλημμένο διαμέρισμα του Δήμου;
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Τι μέλλει γενέσθαι με το παρανόμως κατειλημμένο διαμέρισμα του Δήμου;

Επανέρχονται στο θέμα του «παρανόμως κατειλημμένου διαμερίσματος από υπάλληλο του Δήμου» οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, Πέτρος Κούκουζας και Σπύρος Μπόγδανος, καθώς όπως σημειώνουν «δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή, δύο μήνες μετά».

Απευθυνόμενοι στον δήμαρχο Αμαρουσίου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν:

Αξιότιμοι κύριοι, σε συνέχεια:

  1. Της αποκάλυψης πως στο εν λόγω ακίνητο, διαμένει υπάλληλος του Δήμου, χωρίς να έχουν διενεργηθεί οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.
  2. Της απάντησης του κ. δημάρχου πως έχει σταλεί εξώδικο για την απελευθέρωση του ακινήτου.
  3. Της μη ανάληψης – απόδοσης ουσιαστικών ευθυνών στους υπεύθυνους της συνεχιζόμενης φερόμενης παρανομίας. 
  4. Της πληροφορίας πως ο υπάλληλος του Δήμου συνεχίζει να διαμένει στο εν λόγω ακίνητο και ο Δήμος εξακολουθεί να πληρώνει τα κοινόχρηστα του ακινήτου.

Και επειδή πιστέψαμε στην ειλικρινή πρόθεση του κ. δημάρχου να αποκαταστήσει το αδιαφανές και ρουσφετολογικό περιβάλλον, που υπάρχει στα κληροδοτήματα του Δήμου Αμαρουσίου, όμως δεν παρατηρούμε κάποια πρακτική αλλαγή, δυόμιση μήνες μετά, αναγκαζόμαστε να θέσουμε και πάλι τα παρακάτω ερωτήματα: 

  • Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα αποχώρησης του υπαλλήλου του Δήμου από το ακίνητο;
  • Τα υπόλοιπα υψηλής αξίας τιμαλφή (λίρες κ.λπ.), που περιλαμβάνονται στο κληροδότημα, καθώς και ο εξοπλισμός του διαμερίσματος, πώς και πού φυλάσσονται ως περιουσία του Δήμου;
  • Αιτούμαστε αντίγραφο του πρακτικού παραλαβής από τον Δήμο της κινητής περιουσίας, που περιγράφεται στο κληροδότημα, όπως και του πρακτικού που υπήρξε κατά την αποδοχή του κληροδοτήματος.

Επίσης, σας θυμίζουμε πως βρίσκεται σε εκκρεμότητα η αίτησή μας προς τη δημοτική αρχή για την πλήρη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάσταση των κληροδοτημάτων του Δήμου και της αξιοποίησής της (ακίνητα, μισθώματα, έσοδα κ.λπ.)

 Για παράδειγμα, στο ακίνητο της οδού Χατζηαντωνίου 24 (πέντε διαμερίσματα!), υπάρχουν συμβόλαια, μισθώματα ή σχετικές πράξεις παραχώρησης; 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet