ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Απών από τη συγκέντρωση στη Δ/νση Π.Ε. Β’ Αθήνας ο διευθυντής εκπαίδευσης
Κοινωνία

ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Απών από τη συγκέντρωση στη Δ/νση Π.Ε. Β’ Αθήνας ο διευθυντής εκπαίδευσης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου η προγραμματισμένη συγκέντρωση των Δ.Σ. των Συλλόγων Π.Ε. Αμαρουσίου «Γ. Σεφέρης» και «Ο Περικλής» στη Δ/νση Π.Ε. Β’ Αθήνας για τα κενά στα σχολεία, για την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στο διευρυμένο πρόγραμμα, τη λειτουργία των διευρυμένων νηπιαγωγείων, την παράλληλη στήριξη, καθώς και για το δικαίωμα βελτίωσης θέσης για όποιον εκπαιδευτικό το επιθυμεί.

Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Π.Ε. Αμαρουσίου αναφέρει ότι «για ακόμα μια φορά ο διευθυντής εκπαίδευσης αν και είχε ειδοποιηθεί για τη συγκέντρωση δεν ήταν στα γραφεία της Διεύθυνσης, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην είσοδο μετρώντας πόσοι και ποιοι θα μπούμε».

Ακόμη, ο Σύλλογος τονίζει ότι «στη συνάντηση με την προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων και διοικητικού υπαλλήλου δεν πήραμε καμία απάντηση. Στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των σωματείων απαντούσαν με υπεκφυγές και δικαιολογίες. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ενώ οι διευθυντές έχουν λάβει πιεστικά οδηγίες για να διαμορφώσουν προγράμματα η τοποθέτηση της Διεύθυνσης, για τα επί μέρους προβλήματα που προκύπτουν, ήταν ότι οι διευθυντές των σχολείων “δεν κατάλαβαν καλά”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet