ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Διαδικτυακή συνάντηση-ενημέρωση των πολιτών για τα προβλήματα των σχολείων εν μέσω πανδημίας
reader.gr
Κοινωνία

ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Διαδικτυακή συνάντηση-ενημέρωση των πολιτών για τα προβλήματα των σχολείων εν μέσω πανδημίας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΣΕΠΕ) Αμαρουσίου απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή σε εκδήλωση-ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα των σχολείων κατά της διάρκεια της πανδημίας και τη μη εφαρμογή της αξιολόγησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Μαρίου στις 19:30.

Ειδικότερα, ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς,

Aπό πέρσι τον Μάρτιο έναν χρόνο τώρα όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες σχετικά με την υγειονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και την υφήλιο. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες οι εκπαιδευτικοί σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους με όποιο τρόπο μπορούσαμε και χωρίς καμία στήριξη από το ΥΠΑΙΘ.

Διαβλέποντας ότι και τη φετινή σχολική χρονιά 2020-2021 θα αντιμετωπίζαμε τα ίδια και χειρότερα προβλήματα με την προηγούμενη χρονιά, βομβαρδίσαμε το ΥΠΑΙΘ με προτάσεις για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, με μείωση του αριθμού των μαθητών έως 15 το ανώτερο παιδιά σε κάθε τάξη.

Δυστυχώς η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ κώφευσε στις απόλυτα λογικές και εφαρμόσιμες προτάσεις μας και έτσι όλοι μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της στάσης, με τα σχολεία να παραμένουν κλειστά από 7/11/2020 έως 11/1/2021 και από 10/2/2021 έως άγνωστο πότε θ’ ανοίξουν και πάλι.

Σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά και σαν να είχε επιλύσει όλα τα προβλήματα των σχολείων το ΥΠΑΙΘ αποφάσισε από 1/3/2021 να καλέσει τους εκπαιδευτικούς να εφαρμόσουν την «αξιολόγηση» της σχολικής μονάδας με κλειστά τα σχολεία!

Οι εκπαιδευτικοί είπαμε ως εδώ, φτάνει πια η κοροϊδία και γι’ αυτό απαντήσαμε με συντριπτική πλειοψηφία ένα μεγάλο «ΌΧΙ» στο ΥΠΑΙΘ.

Επειδή όμως θα θέλαμε να έχουμε και εσάς ενήμερους και δίπλα μας σε αυτήν τη μάχη που δίνουμε έναν χρόνο τώρα και θα συνεχίσουμε να δίνουμε για να εξασφαλίσουμε τη μόρφωση των παιδιών σας και να αποτρέψουμε τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ για διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης σας καλούμε τη Δευτέρα 8/3/2021 και ώρα 19:30 σε διαδικτυακή συνάντηση-ενημέρωση στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://us02web.zoom.us/j/84330840448?pwd=azZjc1BTTjlzRmJuQlZjZHJERzFQQT09

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet