ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Τα κρούσματα στα σχολεία συνεχίζουν να αυξάνονται
in.gr
Κοινωνία

ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Τα κρούσματα στα σχολεία συνεχίζουν να αυξάνονται

Με αφορμή την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού, σε σχολικές μονάδες των Δήμων Αμαρουσίου και Πεντέλης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης» σημειώνει ότι «σε όλη αυτήν την κατάσταση, η διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας δεν προσφέρει καμία βοήθεια στους διευθυντές των σχολείων».

Ειδικότερα, ο ΣΕΠΕ αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας μετά το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου 2021 και έγινε γνωστό ότι, δυστυχώς, υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σε εκπαιδευτικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να κλείσει ήδη ένα τμήμα της πρωινής ζώνης του σχολείου και ένα τμήμα του ολοήμερου.

Το ίδιο συμβαίνει με κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του 3ου Δημ. Σχ. Μελισσίων με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία ενός τμήματος της πρωινής ζώνης.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά-κρούσματα έρχονται να προστεθούν στην αναστολή λειτουργίας του 10ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου για τον ίδιο λόγο,, καθώς και στα κρούσματα σε συνάδελφο που έδινε μέρος του ωραρίου του στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να κλείσει ένα τμήμα του ολοήμερου των συγκεκριμένων σχολείων και σε μαθητή με συνέπεια να κλείσει και πρωινό τμήμα των συγκεκριμένων σχολείων, αλλά και σε κρούσμα στο 2ο Δημ. Σχ. Πεύκης με αποτέλεσμα να κλείσει ένα τμήμα της πρωινής ζώνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet