Σε ανοιχτή συζήτηση του Συλλόγου «Η Δωδώνη» ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε ανοιχτή συζήτηση του Συλλόγου «Η Δωδώνη» ο Γ. Πατούλης

Στα έργα που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα τα οποία θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων στην περιοχή πάνω από τα Ηπειρωτικά (περιοχή Σικιαριδείου Ιδρύματος) αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στον ανοικτό διάλογο που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η Δωδώνη» με προσκεκλημένες τις δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρουσία του προέδρου Ηλία Ζορμπαλά, των μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου με τη συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου Θανάση Βλαχοπιώτη εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Γ. Πατούλης σημείωσε ότι στόχος πρώτης προτεραιότητας είναι η ολοκλήρωση την διαδικασιών για την οριοθέτηση του ρέματος Αμαρουσίου που θα επιτρέψει την εκτέλεση έργων υποδομής και ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, με βάση την ανακοίνωση, ειδικότερα για την περιοχή, μεταξύ άλλων σχεδιάζεται η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, η δημιουργία ενός νέου χώρου άθλησης για τη νέα γενιά, καθώς και η δημιουργία νέου χώρου αναψυχής των κατοίκων. Ιδιαίτερη έμφαση επίσης δίνει η δημοτική αρχή στη διατήρηση της καθαριότητας και στην ενίσχυση του αστικού εξοπλισμού στην περιοχή.

Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κόντρα στον Καιρό» Ελευθέριος Μαγιάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet