Σε αποκριάτικη γιορτή του Εκδρομικού Ομίλου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε αποκριάτικη γιορτή του Εκδρομικού Ομίλου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Την Αποκριά γιόρτασαν τα μέλη και οι φίλοι του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωακείμ Ουίλς.

Ο Γ. Πατούλης στην αποκριάτικη γιορτή του Εκδρομικού και Περιηγητικού Συλλόγου ΑμαρουσίουΣτον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο του Ομίλου και τα μέλη του Δ.Σ. για, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «το πλούσιο κοινωνικό τους έργο, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν σε πολιτιστικό επίπεδο, προσφέροντας την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του Ομίλου να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους». Παράλληλα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε ευχές με τους παριστάμενους και συνομίλησε μαζί τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. Νίκη Ζησίμου-Γεωργοπούλου – αντιπρόεδρος, Μαράτα Βλάσση – γραμματέας, Ελένη Μπουτιέρου – ταμίας, Πάνος Στεργίου – έφορος Εκδρομών, Βούλα Κασδαγλή – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Μαίρη Πάλλη – έφορος Γραφείου, Βασίλης Σκουρλής – υπεύθυνος Εθελοντισμού, Πώλα Τσεβδού – υπεύθυνη Εκδηλώσεων, Κώστας Γαρδέλης – ειδικός γραμματέας, Σοφία Ζέρβα – υπεύθυνη Επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet