Σε βράβευση αθλητών της Ελληνικής Ποδηλασίας παρέστη ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε βράβευση αθλητών της Ελληνικής Ποδηλασίας παρέστη ο Γ. Πατούλης

Στην τιμητική εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών – αθλητριών και Σωματείων της περασμένη χρονιάς από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Αθανάσιο Τερζή και τον γενικό γραμματέα Διονύσιο Λιάτση.

Στην πανηγυρική τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας βράβευσε τους 47 καλύτερους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες για το 2014. Στην κατηγορία ανδρών βραβείο πήραν 15 αθλητές, με πρώτους και καλύτερους τους Χρήστο Βολικάκη, Περικλή Ηλία και Γιάννη Σπανόπουλο, στην κατηγορία των εφήβων 8, στους παίδες 5, στις γυναίκες 6, στις νεανίδες 3, στις κορασίδες 3, στην μάστερ 2 και στα ομαδικά 5 σωματεία.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μεταξύ άλλων υπογράμμισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «Συγχαίρω από καρδιάς τους λαμπρούς αυτούς αθλητές, οι οποίοι αποτελούν πρότυπο για τους νέους μας. Μέλημά μας είναι η ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους, όπως ακριβώς, μας το μεταλαμπάδευσαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας, ως μέσο εξάσκησης του σώματος και του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και κοινωνικοποίησης του ανθρώπου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι και παράγοντες του αθλητισμού και πολλοί ακόμη επίσημοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet