Σε διαφορετικό οικόπεδο στεγάζονται πλέον 18ο Δημοτικό Σχολείο και 18ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε διαφορετικό οικόπεδο στεγάζονται πλέον 18ο Δημοτικό Σχολείο και 18ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ευχαριστεί τον Δήμο για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων που απαιτούνταν για τη εύρυθμη λειτουργία της συγκριμένης σχολικής μονάδας, σημειώνοντας ότι «τα μέλη μας αισθάνονται μεγάλη χαρά και δικαίωση που τελικά υιοθετήθηκε η πάγια και διαχρονική θέση του Συλλόγου, για τη στέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου σε οικόπεδο ξεχωριστό από αυτό του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου».

Ειδικότερα, οι γονείς αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Καλή χρονιά σε όλους με υγιή επιστροφή στη δια ζώσης διδασκαλία!

Με την ευκαιρία της επανόδου των παιδιών μας στα σχολεία, όλοι διαπιστώσαμε την ολοκλήρωση των έργων, πλέον, και στο 18ο Δημοτικό και στο 18ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου.

Όπως ήδη γνωρίζετε, από τον Σεπτέμβριο του 2020, ολοκληρώθηκαν τα έργα στο προαύλιο του σχολείου μας με την επίστρωση χλοοτάπητα στο επικίνδυνο κομμάτι της αυλής και τα παιδιά μας, επιτέλους, χαίρονται ένα ασφαλές προαύλιο. Έργα που δεν αποτελούσαν πολυτέλεια, αλλά επείγουσα ανάγκη. Επιπλέον, ο Δήμος Αμαρουσίου μίσθωσε οικόπεδο, πλησίον του σχολείου μας, για τη στέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου και πρόσφατα ολοκλήρωσε και τις εργασίες στέγασης του Νηπιαγωγείου, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες ολόκληρης της γειτονιάς μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet