Σε εκδήλωση της Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε εκδήλωση της Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», προσκεκλημένος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Αμαρουσίου – Πεύκης, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξή του στο πολυποίκιλο έργο της «Παναθηναϊκής» το οποίο, όπως είπε, όχι μόνο ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και πληροφορεί τις γυναίκες, αλλά προωθεί την ισότητα των δύο φύλων σε όλα τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά θέματα όπως το περιβάλλον, την υγεία, την εκπαίδευση, την εργασία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, που άπτονται των ενδιαφερόντων της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που δημιουργεί το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη το δραστήριο παράρτημα της «Παναθηναϊκής» Αμαρουσίου – Πεύκης το οποίο όλα αυτά τα χρόνια, όπως τόνισε, έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία και είναι συμπαραστάτης και αρωγός στο δύσκολο έργο της σημερινής σύγχρονης γυναίκας.

«Είμαι σίγουρος», κατέληξε ο κ. Πατούλης, «ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό να δίνετε μάχες για την καταπολέμηση στερεότυπων αντιλήψεων για τον ρόλο των δύο φύλων, για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών για την προώθηση συμμετοχής γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αλλά και για την πραγματοποίηση σημαντικού κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet