Σε εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής ο Γ. Πατούλης

Παρουσία πλήθους κατοίκων του Ψαλιδίου και ενοριτών πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου η εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποπεράτωση των εργασιών εξωτερικά του Ιερού Ναού και στον περιβάλλοντα χώρο.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εξέφρασε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο του Συλλόγου και τη βούληση της δημοτικής αρχής, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προχωρήσουν άμεσα τα έργα υποδομής στην περιοχή του Ψαλιδίου που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Παρευρέθησαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης και ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Ζωοδόχος Πηγή» Δημήτρης Θεοχάρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet