Σε εκδήλωση του Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε εκδήλωση του Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Κοντά στους φίλους του Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» και στους κατοίκους της γειτονιάς Σωρού, Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου βρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δίνοντας το «παρών» στον ετήσιο χορό για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου για το 2019.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην εορταστική συνάθροιση, η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη απηύθυνε στους παρευρισκομένους τους χαιρετισμούς και τις ευχές της για τη νέα χρονιά, αφιερώνοντας το κομμάτι της βασιλόπιτάς της στους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Θανάση Νησιώτη, και το Διοικητικό Συμβούλιο για το σημαντικό φιλανθρωπικό τους έργο.

«Οι ευχές μου για υγεία και κάθε καλό σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο απευθύνονται σε καθέναν από εσάς ξεχωριστά όπως και κάθε συμπολίτη μας ευάλωτο κοινωνικά, με την ευχή το 2019 να αποτελέσει μια χρονιά πιο αισιόδοξη για εκείνους. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι, αλλά έχουν στο πλευρό τους ανθρώπους που τους νοιάζονται και τους στηρίζουν έμπρακτα. Αναγνωρίζουμε όλοι το ανθρώπινο πρόσωπο των μελών του Συλλόγου “Άγιος Ελευθέριος” και τους συγχαίρουμε για την προσφορά και το κοινωνικό τους έργο» τόνισε η κ. Πατούλη-Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet