Σε εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου & των Special Olympics η Μ. Διακολιού
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου & των Special Olympics η Μ. Διακολιού

Σε εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και των αθλητών των Special Olympics Hellas παρέστη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, Μαίρη Διακολιού.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, στο δημαρχείο της πόλης.

Στον χαιρετισμό της, αφού ευχήθηκε «καλή χρονιά και καλές δουλειές» στους εμπόρους, μίλησε για «καταστροφικές συνέπειες» του Mall για την αγορά, οι οποίες, όπως σημείωσε, «επιτείνονται στο μνημονιακό πλαίσιο της κρίσης και της υπέρμετρης φορολογίας».

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι, «τα αιτήματα των εμπόρων μου είναι γνώριμα, καθώς κι εγώ, ως ελεύθερος επαγγελματίας της πόλης, καθώς το γραφείο μου είναι στο κέντρο Αμαρουσίου, τα ζω καθημερινά. Ο Εμπορικός  Σύλλογος Αμαρουσίου, ένας από τους παλαιότερους της πόλης, οφείλει να κινητοποιείται και να παρακινήσει τα μέλη του σε κινητοποιήσεις για την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων τους, τιμώντας την ιστορία του».

Την ίδια ημέρα, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση με κέφι και ρυθμό στην οποία οι αθλητές των Special Olympics χόρεψαν και διασκέδασαν με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, που συνδυάστηκε με αποκριάτικη γιορτή, και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Κεραμικής, στο Μαρούσι.

Όπως σημειώνει η κα Μ. Διακολιού, «στους αθλητές των Special Olympics αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη θέλησή τους για ζωή, όπως συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς τους, που στέκονται στο πλάι τους, στους προπονητές τους που τους βοηθούν να αναπτύξουν αθλητικές δεξιότητες και στους εθελοντές, που βοηθώντας την προσπάθεια, κερδίζουν την ικανοποίηση και την εμπειρία της προσφοράς. Τα άτομα με αναπηρία πρέπει να είναι αποδεκτά και να έχουν την ευκαιρία ισότιμης ένταξης στην κοινωνία, στόχος που έχει θέσει ο φορέας των Special Olympics, στην επίτευξη του οποίου θα στέκομαι πάντα υποστηρικτικά στο μέτρο των δυνατοτήτων μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet