Σε εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων του Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων του Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Κοντά στους πολίτες του Αμαρουσίου βρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δίνοντας το «παρών» στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν φορείς και σύλλογοι της πόλης με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Η κ. Πατούλη βρέθηκε κοντά στον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκο Πέππα, και στα μέλη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κόβοντας μαζί τους την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου, ενώ με την ευκαιρία μίλησε με συγκινητικά λόγια για το έργο του Νίκου Πέππα στη διοίκηση, αλλά και συνολικά για την προσπάθεια που έχει γίνει στον τομέα του πολιτισμού στο Μαρούσι.

Το «παρών» έδωσε η κ. Πατούλη και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, όπου αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Συλλόγου και τους παρευρισκόμενους συμπολίτες της και συνεχάρη τον Σύλλογο για την εκπλήρωση της αποστολής του με την αποπεράτωση εντός του 2019 του Ιερού Ναού.

Την πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου να συνοδέψει τη δική του κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με την εκδήλωση λόγου για τη γυναικεία ενδυμασία μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική εξήρε η κ. Πατούλη, παρευρισκόμενη στη βραδιά, δίνοντας, παράλληλα, τις ευχές της στους παρισταμένους για το νέο έτος.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στις παραπάνω εκδηλώσεις η κ. Πατούλη αναφέρει σε δήλωσή της:

«Μαζί με το 2019 έρχεται και η ολοκλήρωση μίας προσπάθειας 12 χρόνων στον τομέα του πολιτισμού στο Μαρούσι, μία προσπάθεια που και η ίδια προσωπικά, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, έχω στηρίξει έμπρακτα. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τον πρόεδρο και όλους όσοι έχουν εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, τα χιλιάδες μέλη του Κέντρου που προάγουν και παράγουν πολιτισμό. Αυτό που προέχει είναι το Κέντρο Τέχνης να συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες έμπνευση για δημιουργία μέσα από την περαιτέρω ενίσχυση των καλλιτεχνικών τμημάτων τα επόμενα χρόνια και την εγκατάστασή του σε έναν νέο μεγαλύτερο χώρο, που σε συνδυασμό με τα σχέδια για τη δημιουργία ενός δημοτικού θεάτρου, θα καταστήσουν το Μαρούσι σημαντικό πολιτιστικό προορισμό. Σε αυτήν την προσπάθεια οι πολιτιστικοί φορείς και οι σύλλογοι μιας πόλης αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες, καθώς αποτελούν τα συνθετικά κύτταρα της τοπικής μας κοινωνίας που μέσα από τη δραστηριοποίηση και τις πρωτοβουλίες τους κρατούν τους πολίτες ενεργούς και προάγουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet