Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος σε διάφορα σημεία του Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος σε διάφορα σημεία του Αμαρουσίου

Αυτοψία πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στις εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος επί της οδού Χατζηαντωνίου, στο κέντρο της πόλης, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξ. Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τους υπευθύνους των εξωτερικών συνεργείων για την πρόοδο των εργασιών που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, ο Δήμος Αμαρουσίου χρησιμοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια καινοτόμες μεθόδους επισκευής λακουβών, οι οποίες είναι περισσότερο φιλικές στο περιβάλλον και ταυτόχρονα επιτρέπουν την ταχύτατη αποκατάσταση σημειακών ζημιών, με μικρή έως και ελάχιστη ταλαιπωρία για τους κατοίκους των περιοχών.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου επισημαίνει ότι προτεραιότητα για αυτή τη δημοτική αρχή είναι η οδική ασφάλεια και πως με ιδίους πόρους καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι δρόμοι της πόλης να τυγχάνουν της συντήρησης που απαιτείται. Τέλος, ο δήμαρχος σημειώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσει η πρώτη φάση εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων στην πόλη στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος για το 2022.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet