Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στο Μαρούσι

Στους δρόμους τονίζει ότι βρίσκεται σύσσωμη η δημοτική αρχή του Δήμου Αμαρουσίου με τα αντίστοιχα συνεργεία και μηχανήματα έργου, από τα ξημερώματα της 24ης Ιανουαρίου, προκειμένου για την όσο το δυνατό γρηγορότερη αποκατάσταση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία «Ελπίς».

Η δημοτική αρχή σημειώνει, επίσης, ότι «σύμφωνα με τις σαφείς οδηγίες του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, προτεραιότητα δίνεται στην προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε πολίτες του Αμαρουσίου οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή χρήζουν έκτακτης ιατρικής φροντίδας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, από την 24η Ιανουαρίου έχουν λάβει χώρα οι ακόλουθες ενέργειες, από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου που όλες αυτές τις ώρες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό:

  • Συνδρομή σε πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με την κατ’ οίκον παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης και μερίδων φαγητού.
  • Μεταφορά πολιτών σε νοσοκομεία για έκτακτα περιστατικά όπως τοκετοί, εγκεφαλικών ή καρδιακών επεισοδίων, αιμοκαθάρσεων κ.ά.
  • Απεγκλωβισμός οδηγών.
  • Με διαδοχικά δρομολόγια λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας πραγματοποιήθηκε η μεταφορά πολλών συμπολιτών, από τον Σταθμό Ειρήνης προς τον σταθμό Αμαρουσίου του ΗΣΑΠ, λόγω αδυναμίας των συρμών του ηλεκτρικού να εκτελέσουν τη διαδρομή.
  • Ρίψη αλατιού, εκχιονισμός κεντρικών δημοτικών δρόμων (και στη συνέχεια των δευτερευόντων) και κοπή επικίνδυνων κλαδιών ή/και δέντρων.

Οδηγίες για τους κατοίκους Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet