Σε ημερίδα της Ahepa Hellas εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε ημερίδα της Ahepa Hellas εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στην ημερίδα με θέμα «Εξωτερική πολιτική και οικονομία. Προσκλήσεις και ευκαιρίες για την Ελλάδα» που συνδιοργάνωσαν η Ahepa Hellas και το περιοδικό Foreign Affairs the Hellenic Edition εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, η οποία καλωσορίζοντας τους διοργανωτές, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα επίκαιρα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής και της οικονομίας για τη χώρα μας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στο μήνυμά του για την ημερίδα σημείωσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις Ελληνοαμερικανικές ομογενειακές δυνάμεις και αγκαλιάζουμε το μοναδικής αξίας δυναμικό των ομογενών μας, έχοντας κοινό όραμα την πρόοδο και την ανάπτυξη της πατρίδας μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση».

Επί του θέματος της εκδήλωσης μίλησαν, ο κ. Γεώργιος Μέργος, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Κωνσταντίνος Υφαντής, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, βουλευτής Β΄ Αθηνών και επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet